Розділи

Віконна фурнітура TTS - оптимальний вибір для виробника

18.04.2011
Михайло БАБАЄВ, компанія ECATERIX
З огляду на те, що вікно ставиться не на один рік, потрібно бути впевненим в його експлуатаційних характеристиках. Про те, як не помилитися з вибором віконної фурнітури розповідає Михайло Бабаєв - директор філії компанії ECATERIX в Кишиневі.

Що таке фурнітура TTS?

TTS - поворотно і поворотно-відкидна фурнітура. Досить новий продукт на віконному ринку країн СНД (хоча за кордоном уже має свою історію).

Торгова марка TTS об'єднує під загальним брендом широку асортиментну лінійку систем фурнітури:
• поворотно-відкидна фурнітура;
• поворотна фурнітура;
• паралельно-зсувна віконна система;
• розсувні дверні портали.

Оконная фурнитура TTS


Які переваги систем фурнітури TTS?

Одна з переваг фурнітури систем TTS - це широкий товарний ряд, який дозволяє виробнику вікон вирішити практично будь-яку конструктивну задачу, будь то виготовлення стандартної конструкції або реалізація ексклюзивного дизайнерського рішення при виробництві вікна, двері.

Незважаючи на загальну схожість фурнитур різних виробників, системи TTS мають кілька принципових відмінностей, які є безперечною перевагою цієї фурнітури.

Фурнитура TTS для окон


У багатьох поворотно-відкидних систем форма верхньої рамної петлі створює перешкоду для щільного притиску стулки в даній частині вікна. У зв'язку з цим ми стикаємося з продуванням вікна і постійним попаданням пилу в його внутрішню частину. Фурнітура TTS забезпечує оптимальний притиск навіть в стандартному положенні без спеціальних регулювань.

Другою відмінністю, що виділяють поворотно-відкидну фурнітуру TTS серед ряду подібних, є оригінальна форма шини приводу і ножиць. Дані елементи мають спеціальні опорні подушки. Завдяки цьому нововведенню, досягається зв'язка, в якій рухома шина має жорсткі опори, але при цьому площа дотику і тертя зменшена в десятки разів. Саме ця новинка визначає більш легкий хід ручки при замиканні і відкриванні вікна.

Фурнітура TTS надає продавцеві віконних конструкцій незаперечну перевагу перед конкурентами, які використовують системи інших марок. В першу чергу, це обумовлено високою якістю і надійністю механізмів, що підтверджено гарантіями виробника.

Який гарантійний термін на фурнітуру TTS?

Віконна фурнітура TTS - це новий продукт, від лідера по виробництву дверних і віконних приводів в Туреччині AKPEN PLASTIK. Концерн AKPEN PLASTIC - вже зарекомендував себе як виробник якісної і в той же час доступною за ціною продукції. Концерн AKPEN PLASTIK дає 5 років гарантії на свою продукцію.

Фурнитура TTS гарантия


Віконно-дверна фурнітура TTS є оптимальним вибором для виробника вікон, тому що являє собою поєднання інноваційних розробок в області виробництва віконної фурнітури і класичні підходи до гарантії якості продукції.