Розділи

Фурнітура TTS: переваги для замовника про виробника вікон

14.11.2011
Пресс-служба ТК Профітекс
Віконна фурнітура TTS призначена для скління індивідуального і масового будівництва. Вона об'єднує під своєю торговою маркою комплекс сучасних систем фурнітури для металопластикових вікон і дверей. Фурнітура TTS має велику історію технологічного розвитку, вдосконалення і виготовляється на заводі, з більш ніж 20-ти річним досвідом роботи. Фахівці відзначають, що в TTS втілені передові ідеї визнаних лідерів в сфері віконних систем фурнітури.

Всі елементи фурнітури відрізняються м'якістю ходу, високою міцністю і підвищеною стійкістю до корозії. Поворотно-відкидні системи TTS забезпечують необхідну кількість точок замикання по периметру вікна, а жорсткість їх елементів гарантує рівномірний притиск стулки, виключає продування і зберігає тепло в приміщенні.

Оконная фурнитура TTS


Переваги та особливості фурнітури TTS

- У механізмах застосований передовий спосіб замикання - за допомогою роликових цапф (обертається ролик на ексцентрикової осі), що забезпечує м'який хід і тривалий термін експлуатації фурнітури.
- Наявність пластикового фіксатора в ножицях запобігає закриттю стулки від протягу з повністю відкинутого положення.
- Пластикові втулки в петлях знижують тертя і захищають петлі від будівельного пилу.
- Регульований мікроліфт (окремо встановлювана деталь) захищає стулку від провисання.
- У положенні «відкинути» помилковий рух ручки блокується вбудованим в ножиці блокуванням у вигляді кнопки (коли ножиці складаються, відбувається натискання кнопки і блокування знімається).
- Пластикові декоративні накладки на петлі - з високою стійкістю до зміни кольору і з глянцевою поверхнею (пил і бруд видаляються без залишку).
- Наявність спеціальних опорних подушок на зовнішній планці приводів і ножиць зменшують тертя рухомих рейок, забезпечуючи м'якість ходу і тривалий термін експлуатації.
- У кутових перемикачах гнучкі передаючі шини виготовлені з 3-х пластин пружинної сталі, що підвищує міцність, м'якість ходу і термін служби.
- В асортименті передбачений мікропровітрювач ( «щілинне провітрювання» або «зимове провітрювання»): при повороті ручки на 45 градусів стулка віджимається від рами на 5-7 мм, залишаючись закритою. Даною опцією можна дооснастити вже готове вікно, що стоїть в отворі.
- У положенні «ВІДКРИТО» блокування помилкового руху ручки виконує встановлюємий на привід блокіратор.


Фурнитура окна TTSФурнитура для окон TTS



Системи TTS, незважаючи на досить високий рівень уніфікації, універсальності і взаємозамінності основних механізмів, включають в себе широкий ряд додаткових елементів. Це є перевагою для кожної фурнітури і дозволяє виробнику вікон вирішити практично будь-яку конструктивну задачу.

Переваги фурнітури TTS для виробника вікон

- Фурнітура TTS надходить із заводу добре змащена у всіх тертьових вузлах.
- Стики механізмів закриваються вбудованими в деталі пластинами, забезпечується швидке і надійне з'єднання, скорочується час монтажу.
- вкорочують деталі фурнітури відрізаються в одній площині.
- Все цапфи механізмів зафіксовані в середньому положенні, що спрощує монтаж фурнітури.
- Зручні діапазони застосування основного приводу (500-2600) і ножиць (350-1150) і дають можливість легко комплектувати замовлення.
- Верхні і нижні петлі на рамі мають однакову схему свердління - застосування одного шаблону. Для свердління використовуються два свердла: для несучих штирів - 06 мм, для кріпильних шурупів - 03 мм.
- Універсальний шаблон свердління отворів для стулочної частини нижньої петлі легко перебудовується під системи профілів (9 мм або 13 мм). У шаблоні є регулювання щільності посадки в паз фурнітури. Для свердління використовуються два свердла: для несучих штирів - 06 мм, для кріпильних шурупів - 03 мм.
- Усі деталі фурнітури - універсальні (ліві / праві).
- В асортименті представлені нижні петлі з підвищеною несучою здатністю. Потужні штирі діаметром 6 мм глибоко заходять в пластик рамного / створочного профілю.
- Верхня петля на раму закріплюється чотирма саморізами крізь армування, що забезпечує високі несучі характеристики.
- Верхня петля закріплюється в рамі чотирма саморізами крізь армування.
- Нижня петля регулюється в 3 напрямках (по вертикалі ± 5 мм, по горизонталі ± 3 мм, по притиску ± 1 мм). Петля виконана з підвищеною несучою здатністю: потужні штирі діаметром 6 мм глибоко заходять в пластик стулки і в армування рами.

Фурнитура окон TTS


З моменту запуску у виробництво напрямки віконної фурнітури (до того моменту компанія напрацювала популярність, як виробник високоякісно дверної фурнітури, яка реалізується під торговою маркою Akpen Plastik), завод за досить короткий період часу зайняв стабільну позицію в п'ятірці лідерів вітчизняного віконного ринку.

Фурнитура TTS


На сьогоднішній день його продукція відома більш, ніж в 30-ти країнах світу. А її якість підтверджена сертифікатами якості європейського зразка (ISO 9001, TSE. DAR, FQS, TUV.)