Розділи

Віконна фурнітура TTS: характеристики, переваги

18.12.2012
Пресс-служба ТК Профітекс
Фурнітурна група TTS включає в себе комплекс сучасних систем для встановлення на віконні та дверні конструкції з металопластикових профілів. Дана торгова марка має велику історію технологічного розвитку та вдосконалення. Виробляється фурнітура TTS заводом з більш, ніж 20-ти річною історією випуску комплектуючих для сучасних світлопрозорих конструкцій.

Завод, що випускає фурнітуру TTS, був заснований в 1988 році в Стамбулі. Вибравши в якості основного напрямку діяльності віконно-дверну фурнітуру і аксесуари, компанія за досить короткий період часу зайняла стабільну позицію в п'ятірці лідерів ринку світлопрозорих конструкцій Туреччини.

Стратегічною віхою в розвитку компанії стало розвиток в останні роки експортних напрямків продажів. В результаті чого на сьогоднішній день завод експортує свою продукцію більш, ніж в 30 країн по всьому світу, розвиваючи такі бренди як AKPEN, TTS, AKSIS, AKELIT, AKLOCK, AKALM і AKSIN. Компанія має жорстко структуровану систему європейського менеджменту, підтверджену сертифікатами ISO 9001 і TSE.



Укладання в 2010 році домовленостей з компанією Профітекс про ексклюзивну дистрибуцію фурнітури TTS на території України, відкриває вітчизняним виробникам вікон можливості придбання комплектуючих і фурнітури, вироблених заводом TTS за оптимальними цінами і на найбільш вигідних умовах.

Огляд систем фурнітури TTS


Широкий товарний ряд, безумовно, є перевагою для кожної фурнітури, так як дозволяє виробникові вікон вирішити практично будь-яку конструктивну задачу, будь то виготовлення стандартної конструкції або реалізація ексклюзивного дизайнерського рішення при виробництві вікна, дверей.

Торгова марка TTS об'єднує під загальним брендом широку асортиментну лінійку систем фурнітури, до якої увійшли:
- поворотно-відкидна фурнітура;
- поворотна фурнітура;
- паралельно-зсувна віконна система;
- розсувні дверні портали.

Технічні особливості систем TTS


Незважаючи на загальну схожість фурнитур різних виробників, системи TTS мають кілька принципових відмінностей, які є безперечною перевагою цієї фурнітури. В першу чергу, це стосується верхнього петлевого елемента: у багатьох поворотно-відкидних систем форма верхньої рамної петлі створює перешкоду для щільного притиску стулки в даній частині вікна. Як результат ми стикаємося з продуванням вікна і постійним попаданням пилу в його внутрішню частину.

Стандартний тест з листком паперу, притиснутим стулковим ущільнювачем, показує, що фурнітура TTS забезпечує оптимальний притиск навіть в стандартному положенні без спеціальних регулювань.

Другою відмінністю, що виділяють поворотно-відкидну фурнітуру TTS серед ряду подібних, є оригінальна форма шини приводу і ножиць. Дані елементи мають спеціальні опорні подушки. Завдяки цьому нововведенню, досягається зв'язка, в якій рухома шина має жорсткі опори, але при цьому площа дотику і тертя зменшена в десятки разів. Саме ця новинка визначає більш легкий хід ручки при замиканні і відкриванні вікна.



Переваги систем фурнітури TTS


Фурнітура TTS надає продавцеві віконних конструкцій незаперечну перевагу перед конкурентами, які використовують системи інших марок. В першу чергу, це обумовлено високою якістю і надійністю механізмів, що підтверджено гарантіями виробника. Крім того завод TTS забезпечує своїх партнерів потужною маркетинговою та інформаційною підтримкою. А завдяки оригінальним розробкам і нововведенням, що визначає бездоганну герметичність вікна при дуже м'якій роботі, замовники, які обрали вікна з фурнітурою TTS, будуть радити її друзям і знайомим.

Компанії, що працюють з фурнітурою TTS, одностайні в тому, що ця система на сьогоднішній день дійсно є оптимальним вибором для замовника вікон:
- при доступній ціні TTS гарантує надійну і бездоганну роботу вікна;
- робить роботу вікна дійсно м'якою і комфортною (запатентовані опорні подушки);
- має набір всіх необхідних додаткових функцій (блокатори випадання відкритої стулки, мікровентиляція, протизламні елементи);
- забезпечує щільне закриття вікна (в тому числі і в місцях петельних елементів);
- має естетичну привабливість.

Гарантії заводу

З огляду на те, що вікно (двері) ставиться не на один рік, ми хочемо бути впевнені в його експлуатаційних характеристиках! Тому при продажу готових віконно-дверних конструкцій, виробник повинен дати замовнику гарантію. Будучи повністю впевненими в надійності постачаннями систем, конструкторське бюро заводу встановило гарантійні терміни на всі елементи фурнітури TTS 5 років. Це стосується не тільки довговічної й бездоганної роботи самих механізмів, але також і зовнішнього вигляду фурнітури (покриття і захисту від іржавіння).

Віконно-дверна фурнітура TTS є оптимальним вибором для виробника вікон і для замовника, так як є поєднанням інноваційних розробок в області виробництва віконної фурнітури і класичні підходи до гарантії якості продукції.

TTS: м'яка робота Ваших вікон і повний захист від протягів!