Розділи

Простий і надійний захист металопластикового вікна: замок безпеки AkElit

30.01.2015
Прес-служба ТК Профітекс
Металопластикові вікна, що отримали таку широку популярність останніми роками в країнах СНД, як відомо, не можуть забезпечити високий рівень захисту, якщо вони спеціально не обладнані для цих цілей. Найгостріше ця проблема стоїть для власників приватних будинків, заміських дач, а також квартир, розташованих на перших поверхах.

Безумовно, можна поставити на вікна грати: це буде надійно, але дорого і крім того не усім цей варіант припадає до смаку з естетичних міркувань. Та і у більшості випадків "непрохані гості" не б'ють скло, щоб проникнути в приміщення: вони використовують для цих цілей можливість безшумно відкрити стулку, знаючи вразливі місця вікна і незахищені вузли фурнітури.

Для того, щоб надати можливість власнику захистити від несанкціонованого розкриття вже встановлені вікна, завод Akpen Plastik розробив прості, але такі, що забезпечують високу надійність замки безпеки (блокиратори).

Цей додатково встановлюваний елемент забезпечує механічне блокування відкриття стулки ззовні. Навіть якщо зловмисники змогли її зірвати із зачепів, або повернули ручку, тим самим знешкодивши фурнітуру, то стулка все одно залишиться в закритому положенні, оскільки упиратиметься в замки безпеки.

Замок безпеки для металопластикового вікна


Окрім виконання основної функції, замки безпеки також можуть забезпечити ряд додаткових, але не менш важливих. Йдеться про так звані дитячі замки, які встановлюються на вікна для запобігнення самостійного відкриття стулки маленькими дітьми. Для цих цілей AkElit пропонує замки безпеки з кнопковим механізмом.

Встановлення замку безпеки на металопластикове вікно.

Монтаж цього блокиратора максимально спрощений і може бути зроблений, як компанією, яка спеціалізується на ремонті і обслуговуванні вікон, так і самостійно.

Замок встановлюється на імпост (розділяючий профіль в металопластиковому вікні, до якого примикає стулка) шляхом фіксації на два потужні саморіза, що вкручуються безпосередньо в металеве армування вікна.

Таких замків повинно бути встановлено мінімум два: зазвичай їх ставлять рівновіддалено від віконної ручки (~ 25 см) згори і знизу.


Встановлення замку безпеки на вікна


Переваги замків безпеки AkElit.

- універсальність: підходять для встановлення на вікна різних конструкцій і типів відкривання;
- прості в монтажі і можуть бути встановлені на вікно, що вже використовується;
- мають невеликі габарити;
- надійні: блокування забезпечує потужний металевий стержень;
- доступні за ціною.



Для того, щоб ознайомитися з цінами і дізнатися, як замовити замки безпеки, перейдіть по посиланню>>>