Розділи

Корпоративний сайт Akpen: новий дизайн та нова адреса

11.10.2017
Прес-служба ТК Профітекс
						Корпоративний сайт Akpen: новий дизайн та нова адреса
Akpen представив оновлений корпоративний сайт, який доступний за новою адресою: www.akpennew.com. Старий домен все ще активний, але пропонує відвідувачам перейти на нову версію сайту.

Таке кардинальне оновлення сайту - це ще один з етапів ребрендингу, розпочатого в 2016 році, в ході якого для торгової марки Akpen був розроблений новий фірмовий стиль, а товарна лінійка отримала ряд оновлень.

В рамках цього процесу керівництво заводу Akpen активно розвиває нові напрямки. Як зазначено вище, зміни стосуються не тільки маркетингової складової; йде розширення асортименту новими моделями, проводиться модернізація виробничих майданчиків, впроваджуються сучасні технологій (роботизація, 3D-друк, пр.). Удосконалення структури сайту в даному випадку направлено на розширення каналів для комунікації з партнерами і кінцевими замовниками продукції AKPEN.

Варто відзначити, що в новій версії ресурсу з'явилася послуга замовлення товару онлайн. Наступним етапом заплановано розширення контенту для того, щоб надати доступ до максимально повного асортименту продукції заводу.