Розділи

Akpen тепер і в Instagram

15.01.2018
Прес-служба ТК Профітекс
						Akpen тепер і в Instagram
Департамент маркетингу Akpen запустив офіційний канал заводу в Instagram. У профілі будуть публікуватися свіжі промо-матеріали, новинки, а також висвітлюватися події, пов'язані з діяльністю компанії.

Веб-адреса: https://www.instagram.com/akpennew/

Відкриття даного облікового запису - це черговий етап у розвитку каналів комунікації зі своїми клієнтами і партнерами. У 2017 році Akpen вже презентував свої профілі в таких соціальних мережах, як Facebook і Twitter, а також мультимедійний канал на YouTube.

Активний розвиток йде не тільки в соц. мережах: переналаштовуються спільні бізнес-моделі, вдосконалюються виробничі процеси. На даний момент розширюється модельний ряд фурнітури, а також триває модернізація виробничих ділянок за рахунок застосування роботизованих ліній.


Керівництво заводу Akpen кілька років тому сформулювало середньострокові цілі, які поетапно реалізуються колективом компанії, позитивний ефект яких ми спостерігаємо вже сьогодні. Менеджмент компанії розраховує в результаті розпочатих нововведень значно зміцнити свої позиції в сегменті віконно-дверної фурнітури і розширити ринки збуту.