Розділи

Команда Akpen взяла участь в Race Nation 2021

11.10.2021
Прес-служба Профітекс
						Команда Akpen взяла участь в Race Nation 2021
9 жовтня 2021 року в серці України - Києві - проходив традиційний старт Race Nation Kyiv, з найбільшою кількістю учасників, перешкод і максимально напруженими емоціями. Організатори заходу надали всім бажаючим ідеальний шанс перевірити себе на силу, міць і витримку.

Бізнес - це велика частина нашого життя; в ньому проявляється наш характер, сила і наполегливість, тому можливість взяти участь в такому заході, як Race Nation, кинувши виклик в першу чергу собі особисто, була позитивно прийнята колективом компанії Профітекс (Akpen-Україна).

Команда Akpen складалась з п'яти учасників, перед якими було 3+ км. по пересіченій місцевості і 15 перешкод з підйомами та спусками, водою і холодом, висотою і рівновагою, переміщенням предметів та іншими фізичними навантаженнями.

Race Nation Kyiv


Забіг показав, наскільки важливо відчувати себе частиною команди і відчувати, що в будь-якій критичній ситуації поруч є люди, готові тебе підтримати і допомогти перебороти новий бар'єр, підставивши плече, як в переносному, так і прямому сенсі цього слова.


Інформаційна довідка:
Гонки Race Nation - це спеціально спроектована траса з перешкодами, на якій спортсмени професіонали та любителі можуть випробувати себе на міцність і силу духу, а також витривалість і фізичну підготовку.