Розділи

Компанія Akpen взяла участь у виставці fensterbau frontale 2024

27.03.2024
Прес-служба Профітекс
						Компанія Akpen взяла участь у виставці fensterbau frontale 2024
Компанія Akpen повідомляє про свою успішну участь у міжнародній спеціалізованій виставці fensterbau frontale 2024, яка проводилася з 19.03.2024 по 22.03.2024 у м. Нюрнберг, Німеччина.

Fensterbau frontale є найбільшою подією в індустрії віконних та дверних систем, що представляє передові розробки та новітні технології. Участь у цій престижній виставці стала для Akpen можливістю продемонструвати свою продукцію широкому колу представників галузі Європи та інших країн.

Активно експортуючи свою фурнітуру до багатьох країн, компанія Akpen привернула увагу виробників вікон та дверей з різних куточків Європи. На стенді компанії були представлені як зразки основної продукції, так і нові розробки, включаючи посилені петлі дверей і замки серії Delux.

Новинки Akpen привернули особливу увагу відвідувачів виставки. Насамперед фахівців зацікавили нові дверні петлі своїм дизайном та можливістю встановлення на масивні двері, що мають збільшені габарити та велику вагу.

Дверні рейки серії Delux у свою чергу зацікавили гостей стенду тим, що за належного рівня надійності та необхідного функціоналу, вони мають привабливу вартість, порівняно з європейськими аналогами.

"Участь у fensterbau frontale 2024 - це для нас велика честь та можливість продемонструвати нашу фурнітуру європейському виробнику", - зазначають представники заводу Akpen. "Ми постійно прагнемо розвитку та вдосконалення наших продуктів, і ця виставка - відмінний майданчик для підтвердження нашого прагнення до якості та інновацій."

Участь компанії Akpen у fensterbau frontale 2024 підкреслює її лідерство серед галузевих виробників Туреччини та постійне прагнення розвитку. З продуктами, що випускаються, і високим рівнем якості, Akpen продовжує бути надійним партнером для виробників вікон і дверей по всьому світу в багатьох країнах за межами своєї країни.


Про компанію.
Akpen – один із провідних виробників фурнітури для вікон та дверей Туреччини, що пропонує широкий асортимент продукції, якість якої підтверджена міжнародними сертифікатами. Вже більше 35 років компанія Akpen є надійним партнером для виробників вікон та дверей всередині країни та за її межами та демонструє постійне прагненням до інновацій та розвитку.